#EPICatleet

Bij een EPIC product hoort ook een EPICatleet! EPIC heeft ervoor gekozen om met enkele topatleten te werken. Om hen te ondersteunen bij hun ontwikkeling en herstel. EPIC weet als geen ander dat een sporter baat heeft bij een goede voorbereiding en herstel. Wij gunnen eenieder de beste ontwikkeling en vandaar werken wij met enkele topatleten samen, Rotterdamse topatleten. Want EPIC zou EPIC niet zijn als we onze roots zouden vergeten; Rotterdam!


Barthelemy Fumuyala

Barthelemy Fumuyala, oftewel Bart, is een van de EPICatleten. Momenteel voetballer bij NK Novigrad in Kroatië. Bart is 22 jaar, woont in Rotterdam in de wijk Crooswijk. Ald verdedigende middenvelder heeft hij als prof gevoetbald in Slowakije bij Partizan Bardejov en bij ASWH, Ajax zaterdag, Excelsior Maassluis, FC Dordrecht, Zwaluwen, Alexandria '66 en HOV/DJSCR. Momenteel houdt hij zich ook fit bij Lion Football Academy. Check hier een video van Spelmakerz en verslag van VI van hem!


Abdel Belarbi

Abdel Belarbi, was speler van Feyenoord O-21 en is nu speler van Ado Den Haag. Hij is voetballer pur sang en spits van beroep. Abdel is 20 jaar en woont in Rotterdam in de wijk Delfshaven. Hij heeft de jeugd van Feyenoord BV doorlopen en heeft zelfs minuten mogen maken in het Nederlands elftal onder 17 en onder 19.  Momenteel houdt hij zich ook fit bij Lion Football Academy. Check hier een video van Feyenoord !

Alvin Fortes

Alvin Fortes, speler van Ratchaburi Mitr Phol FC in Thailand is een van de EPICatleten! Aanvaller op het veld en hij speelt daarbij ook in het Kaapverdisch elftal! Alvin is 19 jaar en woont in Amsterdam, maar is regelmatig in Rotterdam om met vrienden te zijn en te voetballen. Gespeeld bij onder andere RKC, Top Oss, Jong Vitesse en meerdere clubs in het buitenland.