#EPICatleet

Bij een EPIC product hoort ook een EPICatleet! EPIC heeft ervoor gekozen om met enkele topatleten te werken. Om hen te ondersteunen bij hun ontwikkeling en herstel. EPIC weet als geen ander dat een sporter baat heeft bij een goede voorbereiding en herstel. Wij gunnen eenieder de beste ontwikkeling en vandaar werken wij met enkele topatleten samen, Rotterdamse topatleten. Want EPIC zou EPIC niet zijn als we onze roots zouden vergeten; Rotterdam!


Barthelemy Fumuyala

Barthelemy Fumuyala, oftewel Bart, is een van de EPICatleten. Hij is voetballer in hart en nieren en weet als geen ander wat sport met je spieren kan doen en wat nodig is als sporter. Bart is 21 jaar, woont in Rotterdam in de wijk Crooswijk. Hij heeft als prof gevoetbald in Slowakije bij Partizan Bardejov en bij ASWH, Ajax zaterdag, Excelsior Maassluis, FC Dordrecht, Zwaluwen, Alexandria '66 en HOV/DJSCR. Momenteel houdt hij zich ook fit bij Lion Football Academy. Check hier een video van Spelmakerz en verslag van VI van hem!


Abdel Belarbi

Abdel Belarbi, speler van Feyenoord O-21 is een van de EPICatleten! Hij is voetballer pur sang en is spits van beroep. Abdel is 19 jaar en woont in Rotterdam in de wijk Delfshaven. Hij heeft de jeugd van Feyenoord BV doorlopen en heeft zelfs minuten mogen maken in het Nederlands elftal onder 17 en onder 19.  Momenteel houdt hij zich ook fit bij Lion Football Academy. Check hier een video van Feyenoord !