Hoe werkt de Baby EPIC?

Draai de BABY EPIC om en houdt de zachte ronde knop ingedrukt voor een paar seconden. Nu zal er eerst een groen lampje gaan branden (of rood als de accu bijna op is) en daarna zullen de blauwe lampjes om de beurt aan gaan om vervolgens op stand 1 te starten. Wil je veranderen van stand en/of intensiteit? Druk dan simpelweg de zachte knop weer in en je zal zien dat er meer blauwe lampjes gaan branden. 4 is de max en 1 is minimaal. Wil je de BABY EPIC weer uitzetten? Druk dan weer dezelfde zwarte, zachte knop in voor een aantal seconden en deze zal uitgaan.

Welke Massagekoppen zijn er en hoe werken ze?

FLAT

De hardere allround kop. Deze kan overal voor gebruikt worden. De Flat kop is harder en dieper in gebruik dan de Round kop. Wordt eveneens vaak gebruikt om op te warmen/voor te bereiden. Als je dikkere spieren hebt/meer ontwikkeld bent in spiermassa zal je eerder naar deze kop grijpen als de Round kop.

ROUND

De zachte allround kop. Dit is de lichtere variant van de koppen en kan overal voor gebruikt worden. Wordt vaak gebruikt om op de te warmen/voor te bereiden.

BULLET

Deze kop wordt gebruikt wanneer je een dieper liggende blessure/belasting/pijn hebt. Deze kan gerichter zoeken en masseren. Gebruik het bijvoorbeeld bij een ijsbeentje, schouderblessure of peesblessure. Plekken waar je met andere koppen niet (zo goed) bij kon en extra aandacht nodig hebben. Manuele therapiemassage en deep tissue massage is vergelijkbaar met de massage van deze kop. Fijn en makkelijk om bij de onderliggende pezen en spieren te komen.

FORK

Deze Neptunuskop is voor het gebruik rondom je ruggenwervel en/of nekwervel. Je wervel blijft in de opening van de kop, zo kan je netjes om je wervel heen masseren en kom je niet op het bot met EPIC.