Retourneren

Niet tevreden over het product? Neem dan contact met ons op en dan bekijken we gezamenlijk wat het probleem kan zijn. Online gekocht? Dan heb je 14 dagen bedenktijd. Als het product nog in de originele verpakking zit, niet gebruikt en niet beschadigd, geef het dan aan ons door. Retourneren is op eigen kosten. Blijkt het geretourneerde product in origineel - en nieuwstaat - te zijn dan zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort wordt. Alles in overleg!

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor jou te wijzigen.

Levertijd en verzendkosten

Al onze producten zijn op voorraad! Meteen als je besteld hebt, nemen wij deze in behandeling, pakken wij het in en sturen we het op met PostNL of DPD. Verzendingstijd is 1-3 werkdagen. We verzenden ook in Europa. Woon je in Rotterdam of omgeving, dan kan het zelfs dezelfde dag bezorgd worden! Maak hiervoor apart een afspraak. Zie contactgegevens hiervoor.

Garantie en klachten

Standaard krijg je drie maanden garantie. Blijkt het product binnen een jaar tijd, bij normaal gebruik, niet meer te werken?  Laat het ons weten. Dan kijken we gezamenlijk naar een juiste oplossing. Uitzonderingen gelden voor de samples. Bij klachten en/of opmerkingen kan je altijd terecht bij onze klantenservice.

Betaalmethoden

Bij ons kan je veilig betalen via IDeal. Ook kan je betalen wanneer je het product bij ons op de zaak in Rotterdam afhaalt; hier moet je dan een afspraak voor maken met ons. Zie contactgegevens hiervoor.

Contact

Je kan ons bereiken via telefoon, Whatsapp, E-mail, Instagram en Facebook. Zie onze contactpagina voor extra informatie of zie onderaan deze pagina.