Samenwerkingen

Met wie werkt EPIC inmiddels samen? Bij EPIC geloven we in samenwerkingen, omdat samen groeien leuker, makkelijker en mooier is. Samen kan je namelijk meer mensen helpen en in EPIC's geval; meer mensen helpen bij hun herstel zodat zij zichzelf beter en sneller kunnen ontwikkelen. We hebben natuurlijk de #EPICatleten, maar hiernaast zijn we ook samenwerkingen begonnen met (sport)verenigingen/-scholen en sporters.

Lion Football Academy

DE voetbalacademie van Rotterdam-West waar EPIC de eerste samenwerking mee aanging. De oorsprong van Lion komt uit Rotterdam-West en de meeste talenten/voetballers van de academie komen dan ook uit West, echter is Lion binnen een jaar al zo snel uit hun jasje gegroeid dat er zelfs spelers van buiten Rotterdam aansloten; FC Utrecht, PSV, Vitesse, etc. 

CrossFit Hofplein & CrossFit R'dam Airport

DE Crossfit vereniging van Rotterdam. Al jarenlang bekend in en om Rotterdam en vindt zijn oorsprong al ruim 20 jaar geleden. Hier verkoopt EPIC ook haar producten. Dus ga hiernaartoe om de producten uit te proberen en in het echt te zien!

Stamina Fit Coaching

Roy, oftewel mister Stamina, personal trainer en verkoper van zijn eigen lijn Stamina Fit Fuel. Check www.staminafit.nl voor zijn FUELproducten.

HOV/DJSCR

Voetbalvereniging presterend in de 3e klasse zondag op amateurniveau.

Spartaan '20

Voetbalvereniging presterend in de 1e klasse zaterdag op amateurniveau.

RVV Blijdorp

Voetbalvereniging presterend in de 4e klasse zaterdag op amateurniveau.

Katelyn Hendriks

Veelbelovende speelster van  Excelsior Rotterdam Dames. Hiervoor speelde zij bij Ado Den Haag Dames, alleen door een knieblessure heeft ze niet de periode meegemaakt welke ze wilde.

Dionne van der Wal

Talentvolle keepster van die club uit Amsterdam ;-) en voorheen gespeeld bij SC Heerenveen.

Ayoub Boukhari

Zeer goede en talentvolle zaalvoetballer van het Nederlands elftal. Voorheen op profniveau gespeel bij Sparta en Jong Sparta en momenteel op amateurbasis bij RKAVV. In de zaal speelt hij bij FC Eindhoven.