Hoe werkt de EPIC 2.0?

Draai de EPIC 2.0 om en schuif de knop naar ON. Nu zal er een groene Led-ring gaan branden. Draai EPIC weer om en druk op de rode Power knop. Nu start de EPIC met pulseren. Druk op de + knop om EPIC sneller te laten gaan of op de - knop om EPIC langzamer te laten gaan. Stand 1 is de langzaamste stand en stand 30 is de snelste stand. Zowel de Power, als de + en - knop zijn touchscreen.

Niet schrikkken! Na tien minuten stopt de EPIC Massage Gun met spelen. Dit is een ingebouwde beveiliging. 

Welke Massagekoppen zijn er en hoe werken ze?

FLAT

De hardere allround kop. Deze kan overal voor gebruikt worden. De Flat kop is harder en dieper in gebruik dan de Round kop. Wordt eveneens vaak gebruikt om op te warmen/voor te bereiden. Als je dikkere spieren hebt/meer ontwikkeld bent in spiermassa zal je eerder naar deze kop grijpen als de Round kop.

ROUND

De zachte allround kop. Dit is de lichtere variant van de koppen en kan overal voor gebruikt worden. Wordt vaak gebruikt om op de te warmen/voor te bereiden.

ADZE

Een brede kop welke gebruikt wordt voor het verplaatsen van een beurse plek/kneuzing en/of een knoop in de spieren. Hiermee kan je grote oppervlakken masseren en de pijn/belasting/blessure goed wegmasseren/verplaatsen. Gebruik het bijvoorbeeld voor je dijbeen, kuit, borst en/of bil. Je schuift letterlijk met de kop over je lichaam.

BULLET

Deze kop wordt gebruikt wanneer je een dieper liggende blessure/belasting/pijn hebt. Deze kan gerichter zoeken en masseren. Gebruik het bijvoorbeeld bij een ijsbeentje, schouderblessure of peesblessure. Plekken waar je met andere koppen niet (zo goed) bij kon en extra aandacht nodig hebben. Manuele therapiemassage en deep tissue massage is vergelijkbaar met de massage van deze kop. Fijn en makkelijk om bij de onderliggende pezen en spieren te komen.

FORK

Deze Neptunuskop is voor het gebruik rondom je ruggenwervel en/of nekwervel. Je wervel blijft in de opening van de kop, zo kan je netjes om je wervel heen masseren en kom je niet op het bot met EPIC.

GOLDEN FINGER

Deze kop is een combi van de Bullet en Adze. Je kan dus dieper liggende blessures/pijn/belasting wegmasseren. Fijn en makkelijker om bij de onderliggende pezen en spieren te komen.